Kichler-belysning erbjuder en rad olika alternativ när det gäller att belysa ditt hem med avseende på stil och funktion. Nedan följer några av de olika belysningsalternativen.

Bad och fåfänga

Kichler har ett stort antal alternativ för belysning i badet och fåfänga. Dess unika belysning hjälper till att uttrycka och gör samtidigt ett modeuttalande. Dessutom är sminkbelysning funktionell och elegant i alla badrum.

Tak lampor

Det finns vanligtvis två alternativ när det gäller taklampor. Ett alternativ är spolning, medan det andra är spolning. Spolfästen har ingen taköppning, medan halvspolningsfästen har.

Ljuskronor

Ljuskronor erbjuder ett dekorativt sätt att tända alla hem. De kaskaderar försiktigt ljus för att skapa den perfekta atmosfären. Därför erbjuder de den perfekta miljön, oavsett om det är en familjemiddag eller en romantisk middag för två. De ger också möjlighet till mini-ljuskronor. Detta gör att de kan passa in i vilket rum som helst, oavsett hur stor eller liten det kan vara. Var och en av ljuskronorna varierar beroende på dess stil. Några av de olika stilarna inkluderar modern, traditionell, Tiffany-stil, Art Glass, Mediterranean, Lodge and Country, och Arts and Crafts. Om du letar efter prisvärda belysningsalternativ för ditt hem kan du kolla in erbjudanden i Lidl-broschyren .

Golvlampor

Golvlampor har mångsidighet och funktion så att de lätt kan flyttas. I allmänhet varierar de alla beroende på höjd, stil och funktion, med vissa inriktade mer på en accent och andra att använda.

Hängen

Hängen hängde i taket och består av tre huvudtyper. Den ena typen har en öppen botten, den andra har en öppen ände uppåt, medan den senare är en mini-typ, vilket är en mindre version av de större typerna.